20 of 80 uur, wat is jouw ideale werkweek?


Share this :   | | | |
20 of 80 uur, wat is jouw ideale werkweek?

Wist je dat Apple’s CEO Tim Cook om 3.45 uur zijn werkdag begint? Poeh, zo vroeg hoeft het van ons niet. Maar wat is jouw ideale werkweek?

 

Om zeven uur de wekker en voor negen uur je mailbox doorspitten – het is voor velen dagelijkse routine. Of sta je rond half tien op en klap je tegen tweeën je laptop dicht? Hoe jouw schema er ook uit ziet, heb jij wel eens nagedacht hoe jouw ideale werkdag eruitziet?

Meer dan 40 uur

Volgens recent onderzoek van ZZP barometer werken 6 op de 10 zzp’ers meer dan 40 uur per week. Ze maken lange werkdagen of werken bijna iedere dag van de week. Niet dat ze daarna op de bank ploffen. Nee, deze hardwerkende zzp’ers hebben volop energie voor zaken buiten hun werk om. Het laat maar weer eens zien hoe belangrijk het is dat je werk doet waar je plezier aan beleeft!

Een 4-urige werkdag

Een werkritme 9-tot-5 is voor veel bedrijven dan wel de standaard, maar is dit wel productief en effectief? Er zijn mensen die zelfs pleiten voor een 4-urige werkdag. Lees hier een leuk blog over de voor- en nadelen daarvan. Met die 4 zeer productieve werkuren, zonder afleiding van Facebook of LinkedIn, zorgen zij voor voldoende inkomsten, ruimte voor creativiteit én tijd voor dierbaren.

 

Verder lezen? Dat kan hier op Pay2Day.nl.

Comments (2)

Ivonne Szwarc

28 maart 2018 Reply

There is nothing to say about myself really.

http://potassium-40useddating.datingonlqw.com

cialis_überdosiert

29 december 2017 Reply

History of generic pills for cheap cialis überdosiert cheaest professional world wide no .

Leave a reply