Journalistieke producties

Van reisverhalen en interviews tot persberichten, webteksten en socialmedia-posts. Eigenlijk houden wij van alles dat met tekst (schrijven) te maken heeft. En het leukste is: dat kunnen wij heel goed op afstand voor onze klanten verzorgen. Het enige dat wij nodig hebben is onze computer – en het liefst ook lekkere koffie en Wifi.

Fotografie

Onze camera gaat overal mee naartoe. Naast bewegend beeld, maakt onze Sony A7S ook – al zeggen we het zelf – hele mooie foto’s. Daardoor kunnen wij naast teksten en video’s ook fotografie verzorgen. We brengen bijvoorbeeld jouw tweede huis in Italië mooi in beeld of zijn in te huren voor een complete reisreportage.

Video

Heb je een Bed & Breakfast in Frankrijk of organiseer je een heel gaaf event in het buitenland? En wil je dat vol trots aan zoveel mogelijk mensen laten zien? Wij maken allerlei soorten video’s en animaties. Ook zijn wij in te huren voor het editen van eigen beeldmateriaal. Wij hebben, behalve een auto, ook een eigen, complete uitrusting.

A DREAM OF A TEAM

Bas Burggraaff

Videoproducer en marketeer

Bas (28) kijkt alles. Van belachelijke Dumpert-virals tot ellenlange YouTube-tutorials. Door dat laatste heeft hij zichzelf de kunst van het filmen en editen van video’s aangeleerd. Tijdens en na zijn studie Marketing werkte hij als videomarketeer bij reclamebureau Han Snel in Utrecht. Ook richtte hij Aanstekelijk mede op, een productiebedrijf dat zich richt op online video advertising. Na een jaar gewerkt te hebben op de marketingafdeling van Hampshire Hotels, besloot hij met zijn camera in zijn hand Europa door te gaan trekken.

Sofie Vermooten

Journalist en tekstschrijver

Sofie (28) leest alles. Van boeken en bladen tot verpakkingen, gebruiksaanwijzingen en heel veel meer onzinnige dingen. Noem het beroepsdeformatie. Na het afronden van haar studie Journalistiek, werkte ze ruim 5 jaar in de Nederlandse bladenwereld. Als journalist en redacteur voor diverse tijdschriften, maar ook als tekstschrijver en projectmanager voor (internationale) commerciële klanten. Haar vaste contract bij de Amsterdamse uitgeverij Pelican Media zei ze eind 2015 op, om samen met Bas al reizend verhalen te maken.

419

Dagen op reis

32754

Kilometer gereden

8

Ruzies

Benieuwd waar we nu zijn?
Contact