Achter de horizon


Share this :   | | | |

Welk leven is er mogelijk buiten het gebaande pad? Buiten de verwachtingen van de maatschappij? Hoe kunnen wij zelf bijdragen aan de vorm van de maatschappij van de toekomst? En hoe ziet dat er dan eigenlijk uit?

 

Onze Wonderlijk Werken-vrienden en mede-digitale nomaden Diana, Steven en Isa gaan samen met de twee jonge filmmakers Marnix Smalbil en Martijn Josephs op onderzoek uit. Samen reizen zij van Mexico naar Costa Rica en brengen ze in kaart hoe je zonder een vaste baan, zonder de zekerheid van een vast inkomen en zonder een dik gevulde spaarrekening toch kunt kiezen voor je eigen dromen. Gaaf verhaal, toch!

 

Wij maken deze documentaire voor een groeiende groep mensen die duurzamer, onafhankelijker en vrijer willen leven. Een leven waarin werken geen centrale rol speelt en een impulsieve, avontuurlijke en vrijblijvende leefstijl de norm is geworden. Mensen die net zoals wij een betere wereld voor zich zien. Door onze zoektocht vast te leggen hopen we dan ook vele anderen te inspireren en te prikkelen om zo bewuster na te denken over de keuzes die ze in hun leven maken.

 

Verjaardagscadeautje

Een bijzondere documentaire over verwachtingen, werk, geld en geluk in the making — en dat kunnen we natuurlijk alleen maar aanmoedigen! Het team heeft een crowdfundingactie opgezet om het benodigde budget bij elkaar te krijgen; maar liefst € 18.000,- is er nodig. Zie het als een verjaardagscadeautje voor Sofie vandaag en steun dit bijzondere project via deze site ♥.

Comments (1)

cialis

31 januari 2018 Reply

Some kind of sexual stimulation should be applied for an erection to take place with los cialis uk compran paypal.

Leave a reply