Creatieve bedrijfsfilm: Hotel Hoorn


Voor Van der Valk Hotel Hoorn namen wij het hele productieproces van hun bedrijfsfilm uit handen. Van creatief concept tot productie en edit. Middels deze video krijg je een compleet beeld van het hotel, haar faciliteiten en de omgeving. Maar dan wel op een verrassende manier.

Morphing

De video geeft antwoord op de vraag: wat is jouw reden om naar Hotel Hoorn te komen? Dat antwoord is voor iedereen anders. Van een ouder echtpaar dat van de rustige omgeving geniet tot een zakenman die er overnacht na een volle dag meetings. Ouders komen er graag met hun kleintje omdat je er zoveel te doen is in de buurt en een vriendinnengroep geniet er van het zwembad op de 14e verdieping. Alle hotelgasten lopen in elkaar over middels het special effect morphing, dat staat voor het geleidelijk overvloeien van het ene shot in een andere. Bekijk hierboven het resultaat, de video spreekt voor zich.

De video is online ingezet via een zeer succesvolle Facebook-actie en als hotelfilm op de website van Hotel Hoorn. Daarnaast wordt de video nog altijd op diverse schermen in het hotel afgespeeld.

Deze video is gemaakt in samenwerking met Aanstekelijk.

SKILLS

Video's

CLIENT

Van der Valk Hotel Hoorn
VISIT SITE